Welke diensten kunnen wij u aanbieden?

De JMkoerier Nunspeet is een logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan zowel bedrijven als particulieren. Wij werken met een Benelux dekkend netwerk en garanderen 6 dagen per week bezorging, dus ook op zaterdag. Vandaag aangeleverd, is de volgende werkdag aangeboden bij de ontvanger. Dagelijks worden de pakketten bij uw bedrijf opgehaald, dus zelf wegbrengen is niet meer nodig. Dat scheelt u weer tijd en bovendien kosten. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een uitstekende service tegen een scherpe prijs.

Wij hebben 2 bestelauto’s (combo’s) met een laadvermogen van 500kg in ons bezit, klaar om u te helpen! ​Wij bezorgen o.a. voor: Tuinmeubelcentrums, Laboratoria, Campings, Bungalowparken en ​Particulieren.

Tuinmeubelen of ander meubilair brengen wij graag voor u naar de juiste bestemming. Bloemen of andere kleine attenties wij bezorgen het graag voor u. Gaat u op vakantie met de fiets, wij brengen graag uw koffers naar het volgende hotel.

Fietsvakantie of wandelvakantie met bagagevervoer

Je fietst of wandelt van de ene overnachtingsplaats naar de andere zonder zware rugzakken, of dat er van alles aan je fiets hangt, De JMkoerier verzorgt het voor u.

Wij bieden ook verhuur en verhuis vervoer!